KEBAB HUIS & PIZZERIA BODRUM

KEBAB HUIS & PIZZERIA BODRUM Shoarma specialist sinds 1998

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 135 beoordelingen
25 jun 2019 om 5:18 Na ruim 1 uur en 40 min krijg ik melding eten is bezorgd. Maar niks ontvangen. Nog 10 min wachten e tyen is er eindelijk. En koud.
20 jun 2019 om 23:09 Half uur eerder bezorgd dan aangegeven tijd en dan ook nog koud eten. Eens maar nooit meer dus bij Bodrum besteld.
18 jun 2019 om 17:13 de website is veranderd helaas niet erg overzichtelijk
10 jun 2019 om 11:01 Ik heb een Turkse pizza besteld met kalf en alleen ijsberg sla. Dit was serieus mega zuur en de hele pizza viel uit elkaar de sla was gewoon echt slap waterig. En toen ik Mn eten kreeg, krijg ik een briefje er op met sorry Maya :) Heel raar
2 jun 2019 om 22:49 Uitstekende service, zeer snel 20min! Kapsalons, Pizza's en Broodjes Shoarma smaakten uitstekend! Je proeft gewoon de Kwaliteit en Verse producten echt een aanrader!
2 jun 2019 om 1:57 Bezorging binnen de vooraf getoonde tijd, niks ontbrak, en alles was goed van smaak, van goede kwaliteit en goed warm! En dat om half 1 in Putten!
30 mei 2019 om 1:12 Precies 106 minuten na de bestelling kreeg ik een telefoontje of het adres wel klopt. Vervolgens binnen 10 minuten bezorgd. Eten was prima.
29 mei 2019 om 20:34 Kebab en shoarma was erg lekker. De bezorger was erg snel. 25 minuten ipv vermelde 50 minuten
28 mei 2019 om 19:05 kregen op tijd een telefoontje moesten iets langer wachten eten was prima en goed op temperatuur tot nog eens
26 mei 2019 om 2:27 Helaas miste een deel van de bestelling en wouden ze het niet opnemen als klacht